Om oss

Unik Trapp er en leverandør av kvalitetstrapper. Våre partnere er arkitekter, entreprenører, byggmestere og privat personer som er opptatt av god bygg kvalitet i hver detalj.

Unik Trapp AS har sitt utspring fra Gravitas Bygg AS som bygger arkitekt tegnede eneboliger for ledende arkitekt firmaer i primært i prisklassen 7-20 millioner og som har samarbeidet med vår trappe produsent gjennom 10-12 år og kjenner produsentens fokus på kvalitet, detaljer, leveranse og oppfølging.

Å kjøpe en trapp er en tillitssak og derfor viktig at det er kvalitet i alle ledd. Det er derfor vi ønsker å tilby dette kvalitetsproduktet til profesjonelle partnere. En god trapp er et meget viktig element i en moderne bolig og når vi nå også bygger mye i 3 etg blir trappen mye brukt mellom etasjer og defor viktig at er god å gå i og av en solid kvalitet.

Tretrapper Solide konstruksjoner i naturlig materiale.

I en tid hvor vi blir mer miljøbevisste er det godt å vite at en solid tretrapp er miljøvennlig og samtidig godt å se på, kjenne på og ikke minst god å gå i. Utrrykksmessig spenner det fra enkle tretrapper via massive klassiske konstruksjoner til stramme moderne utrrykk. Med en tretrapp  skapes det interiør uttrykk som passer ditt interiør. Det er mye fokus på glass og metall og dette kan kombineres på en enkel måte med treverk for å skape et moderne  eller tidløst utrrykk.

Prosjekt markedet

Unik Trapp AS henvender seg primært til arkitekter, interiør arkitekter, entreprenører og byggmestere. Vi leverer vanligvis kundetilpassede spesial løsninger til hytter, boliger og leiligheter over flere etasjer. Vi bistår gjerne med teknisk rådgivning der dette er ønskelig. Med vår ene eier Gravitas Bygg AS har vi tillegg på alt av de beste håndverk og ingeniør kompetanse hvor man står overfor spesielle utfordringer i tillegg til fabrikkes egen kompetanse. Vår fabrikk er meget fleksibel og leverer en stor andel spesial trapper og løsninger utvover vanlige standard trapper. Det er de spesielle utfordringene vi gjerne påtar oss og bistår arkitekter der det er behov for det.

Bygge ny trapp?

kontakt oss